Pro bono-samarbeid: Replan hjelper samfunnsnyttige virksomheter med digital synlighet

Vi er glade for å ha tidligere SoCentral-medlemmer i Replan med på laget, denne gangen som vår pro bono-sparringspartner for digitale flater!

Sep 19, 2024

Når du driver en virksomhet som jobber for å forbedre samfunnet, er det mange utfordringer du møter på veien. Ofte handler det om å finne balansen mellom å jobbe med hjertesaken og samtidig ta seg av alle oppgavene som følger med å drive en virksomhet. En av de viktige, men ofte oversette oppgavene, er å være synlig på digitale flater. Å finne tid og ressurser til dette kan være krevende.

Replan er et digitalbyrå som hjelper små og mellomstore bedrifter i Norge med nettsider, SEO og annonseringstjenester. Byrået har holdt på siden 2020, og har kontorer i Oslo og Kristiansand. Fra 2024 har selskapet også plattformen Groweb, en DIY-plattform for nettside og markedsføring, med gründere og de minste selskapene som målgruppe. De har også laget nettsidene til flere SoCentral-medlemmer og holdt et kurs i Google Ads da de var medlemmer.

Dette samarbeidet er et viktig steg i vårt arbeid med å støtte samfunnsnyttige virksomheter som kanskje ikke har den nødvendige digitale kompetansen internt. Gjennom Replan kan de få tilgang til ekspertråd og veiledning, slik at de kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å gjøre en forskjell i samfunnet.