www.bbhugme.no

Happy bellies and babies

bbhugme er designet og utviklet av tre kvinnelige norske kiropraktorer. Det fantes flere produkter på markedet for individuelle behov hos gravide, men ingen smarte “alt-i-ett” produkter. Vi ønsket oss en pute som dekket flest mulig behov hos den gravide/nybakte moren, og som var så brukervennlig og kul at den kunne ha et liv også etter at den fasen av livet var over. Det mener vi at vi har fått til med bbhugme.

Formål

Utvikling, produksjon og salg av produkter til gravide, ammende, småbarnsforeldre og barn og tilbehør eller tjenester knyttet til disse, i egen regi eller i samarbeid med andre.

Løsning

En pute som kan brukes som støtte og avlastning for mor og barn. Den er perfekt for amming og mating, og elsket av tvillingforeldre. Den kan i tillegg brukes til lek og kos gjennom et helt liv.

Samfunnsutfordring

Ni av ti gravide opplever bekkenrelaterte smerter og plager under graviditet, og mange blir også sykemeldte på grunn av mangel på god hvile og søvn grunnet disse plagene. Hos 10-15% av disse kvinnene vedvarer plagene også flere år etter at barnet er født.

Målgruppe

Mødre, før og etter fødsel.

Profesjonelle behandlere av gravide som kiropraktorer, fysioterapeuter og massører.

Effekt

Fram til i dag har bbhugme solgt 3600 puter til mødre og 650 til behandlere. 95% av kundene rapporterer at puten i vesentlig grad har redusert smerter og plager under graviditet og etter fødsel.

bbhugme har som målsetting å ha solgt puter til 17.000 mødre og  behandlere i løpet av 2017 og 26.000 i løpet av 2018 uten at kundetilfredsheten reduseres.

Hvem inspirerer oss

Grunderne bak produktet ble inspirert av å jobbe tett sammen med gravide damer og babyer.

SoCentrals rolle

Inkubator

Hvem leverer løsningen

bbhugme AS ble etablert i 2013.

Ideen om bbhugme kom etter at gravide og nybakte mødre til behandling etterspurte et hjelpemiddel til hjemmebruk. Noe som kunne lindre smerter og bedre søvnen. Da kiropraktorene fant ut at noe slikt ikke fantes så de seg nødt til å lage det selv. Kiropraktorene er Elisabeth Elisabeth Aas Jacobsen, Ann Kristin S. Homdrum og Hilde Sjo Tavares.

_P4J8172-Edit

bbhugme logo JPEG