Velkommen til SoCentrals digitale julemarked!

På denne siden kan du få muligheten til å handle fra bedrifter som selger produkter eller tjenester med mening. Medlemmene i SoCentral har utviklet en rekke løsninger på ulike samfunnsutfordringer. Nå har du muligheten til å bidra med å løfte en eller flere av disse løsningene opp og frem gjennom en julegave.

BBHUGME

BBHUGME er en graviditetspute med innovativt design og funskjonalitet som kan brukes under svangerskap som støtte til bekken, rygg og mage, og også etter fødsel til støtte ved amming og til baby. Øko-tex sertifisert og BPA-fri komponenter.

Kjøp her


Ecoteria

Vi oppholder oss 90% av tiden innendørs og byggenæringen har det største «fotavtrykk» av alle næringer. Da er det viktig å ha sunt inneklima og være en bevisst forbruker. Ditt inneklima kan påvirkes av ventilasjon, giftige varer og «pustende» hus. Du kan lese mer i boken «Fra Passivhus til Sunne Hus.»

picsart_11-23-01-44-09

Kontakt ecoteria@outlook.com

Vi holder kurs og presentasjoner til skoler, arkitekter, borettslag og andre som ønsker kunnskap om sunne hjem.

Ecoteria.no vil øke kunnskapen om sunne hjem og miljøsertifiserte varer til forbrukere

GreenBuilt.no vil øke kunnskapen om miljøbygg til proffmarkedet fordi vi har kunnskap om miljøsertifiseringer.


Epleslang

Naturlig eplemost fra naboens hager.

Eplemosten vår er laget av 100% epler. Det vil si at den ikke inneholder noen form for tilsettingsstoffer. I tillegg er mosten ufiltrert for å få den ultimate eplesmaken. Hver flaske er like unik som naboens epler, slik at syrligheten og sødmen vil kunne variere noe fra flaske til flaske. Litt spennende ikke sant?

Kjøp her


In Good Company

Årets meningsfulle Julegaveide!

Jakten på Känslan – konsten att skapa meningsfulla upplevelser (på svensk!)

Hva er mer meningsfullt enn boken som forteller hvordan man designer meningsfulle opplevelser for sine kunder, medarbeidere, brukere og publikummer! Nøkkelord: autentisitet, helhetlig design, samskaping, transparens og grønt & socialt ansvar.

jakten-pa%cc%8a-ka%cc%88nslan

Kjøp her

Bestill også Niels, og lær om opplevelsesdesign!

Forfatteren Niels Kjærgaard-Jensen fra Oslo-baserede In Good Company reiser også land og rike rundt med foredrag og workshops.

Kontrast Prosjekt

Vi selger smykker fra kolleksjonen vår laget av resirkulert sølv og gamle gummislanger fra sykler, og toalettmapper laget av secondhand sarees og hamp – produsert av kvinner i Nepal.

Kjøp her


Lønn som fortjent

Lønn som Fortjent er et arbeidstilbud og et alternativ til rus, prostitusjon og kriminalitet. Vi selger håndlagede engler og stjerner av knust glass, samt notisbøker, kort & konvolutter og julekremmerhus av rester fra  tapetindustrien.

Kjøp her


Min Klode

Gi et gavekort på reparasjon av tøy, og bidra til mindre forbruk og utslipp. Dette er virkelig gaven til den som har “alt», inkludert en ødelagt glidelås, hull på et kne eller andre skader på tekstiler. Det selges i samarbeid med Moving Mamas.

«Reparer alt, alltid» sier vi, og tenker at Skomaker Andersen i Skomakergata hadde vært enig i det.

min-klode-1

Kjøp her


Moving Mamas

Alle våre produkter er designet av anerkjente norske designere. Materialene som blir brukt er bærekraftige overskuddsmaterialer som vi får fra våre samarbeidspartnere. Vi er stolte over å kunne tilby miljøvennlige og samfunnsfremmende produkter for våre kunder.

Kjøp her


Possibilities

Re-design Bærenett som er alle unike, nennsomt produsert av leftover materialer donert av lokalbefolkningen. De er personlig signert og håndlaget av flyktninger og asylsøkere.

Kontakt havarstein@gmail.com


SISU Coaching As

GI BORT DEN KULESTE GAVEN TIL JUL!

FÅ GJENNOMSLAGSKRAFT !

Trenger du å få igjennom DITT budskap på ulike arenaer, f.eks i jobbintervju,pitche din idé, å bygge nettverk eller holde en presentasjon?

Vi skaper en trygg ramme for deg i små grupper, hvor du får individuelle og kvalitative tilbakemeldinger knyttet til din valgte arena. Kom til vår unike nettverksarena på Sentralen og ta ditt neste steg nærmere målet – få GJENNOMSLAGSKRAFT.

Er du lei av å kjenne på stress og usikkerhet når du skal presentere? Da er dette gaven du ønsker deg eller gir bort!  Kristin og Tove gir deg rågode verktøy som tardeg fra frykt og usikkerhet til å bli trygg og tydelig!

Du får bygget opp din presentasjon, lært hvordan fremføre medgjennomslagskraft, du får kvalitative tilbakemelding som tar deg til neste steg. Hvor verdifull er ikke en slik gave !!!

En verdifull gave til kun kr 1.625,- inkl mva

(Ord.pris 2.200,-, begrenset antall plasser)

Kjøp her

MØTENE ALLE VIL DELTA PÅ !

Lei av lange utydelige møter uten klare mål og lite engasjement?

La andre holde på med det og bli selv RÅGOD på møteledelse! Kom og bli del av en liten og trygg gruppe og lag din egen oppskrift til din møtearena! Dette kan bli årets mest verdifulle julegave!

En verdifull gave til kun kr 750,-

(Ord.pris 1.095,-, begrenset antall plasser)

Kjøp her


Spurven Design

Spurven Design gjør bokstaver og tall mer visuelt spennende for barn ved bruk av visuelle læringsteknikker og barns egen skaperglede.

Hos Spurven kan barn få sin egen håndskrift gjort om til en font(skrifttype), som skaper skriveglede i en tidlig alder. Denne fonten kan skrives med som alle andre fonter i programmer som Word, PowerPoint og Keynote.

Du vil også kunne kjøpe fargerike tall- og bokstavprodukter med læringsverdi.

Kjøp her


Staal As

Lær av en samfunnsengasjert gründer som deler erfaringer i motgang og medgang.

Boken «Frykt og Forventning – en gründerhistorie» forteller om solcellelampen som har gitt lys og mobillading til 3,5 millioner mennesker.

kristian-bye

Kjøp her


Sykehusklovnene

Her kan du kjøpe en flott julegave samtidig som du støtter en god sak. Inntektene går uavkortet til klovnenes arbeid med å skape magiske øyeblikk for barn på sykehus i Norge.

På norske sykehus kan du plutselig møte på en klovn! I  boken ‘Magisk Medisin’ finner du historiene til pasienter, pårørende, klovner, helsepersonell, fagfolk og frivillige som støtter sykehusklovnenes arbeid. Det handler om kjærlighet, fantasi, unntakstilstand og ringvirkningen av det positive kræsjet mellom klovn og sykehus. Du får et innblikk inn i en verden som kan få hjertet ditt til å både le og gråte.

Kontakt post@sykehusklovnene.no