Sentralen er Oslos nye scene og landets største verksted for kreative krefter innen kultur og innovasjon.

Midt i sentrum av Oslo er Norges eldste sparebankbygg skapt om til et unikt hus med seks fantastiske scener for kulturopplevelser. Sentralen er i tillegg arbeidssted for over 350 kreative mennesker som produserer ulike kulturuttrykk eller jobber med å finne nye løsninger på utfordringer i samfunnet. De har fått med noen av Norges mest spennende kokker til å stå for servering av mat og drikke i en restaurant og kafé i husets 1. etasje.

Målet er at Sentralen skal bli en av hovedstadens mest levende møteplasser for alle som elsker å gå på konserter, diskutere samfunnets utfordringer eller nyte et skikkelig godt måltid. I tillegg til å være et hus for formidling av kultur og gode ideer, har Sentralen moderne øvings- og produksjonsrom og attraktive møte- og konferanselokaler til utleie.

Sentralen eies av Sparebankstiftelsen DNB. Stiftelsen har fullfinansiert rehabilitering av den gamle bankbygningen i Øvre Slottsgate 3 til det som i dag er Norges største kultur- og innovasjonshus. SoCentral leier 5. etasje og 6. etasje i Sentralen, hvor vi driver Nordisk Inkubator for Samfunnsinnovasjon.

Kontaktinformasjon

Husadministrasjonen på Sentralen kan svare på alle spørsmål som har med praktisk drift av huset, arrangementer og utleie av saler og møterom (i 2. etasje og 3. etasje). Mer info og kontaktinfo til Sentralen finner du på sentralen.no, og her.

Garnesdata leverer IT-tjenester og IT-drift til alle på Sentralen, inkludert SoCentrals medlemmer. Har du spørsmål om internett, printer, brukernavn og så videre, send en epost til sentralen@garnesdata.no, eller ring 407 23 495 om det haster.