Bli en del av miljøet

Hvordan kan du bli en del av miljøet på SoCentral? Her er en liten guide til kommunikasjonskanaler og møteplasser.

Medlemsoversikt på socentral.no
Fortell de andre medlemmene i nordisk inkubator for samfunnsinnovasjon hvem du er og hva du jobber for!

Medlemsoversikten medlem.socentral.no kan du bruke til å finne de andre i inkubatoren som jobber med det samme som deg, eller kanskje for å komme i kontakt med noen som har en erfaring eller ressurs du har behov for? Oversikten ligger også åpent på SoCentrals nettsider, slik at alle som er interesserte i miljøet kan se bredden av kompetanse som sitter her. Du kan enkelt bli en del av oversikten ved å legge inn din info her

SoPost
Hvordan få med seg alt som skjer på SoCentral? Hver mandag sender fellesskaper Marie ut nyhetsbrevet SoPost, med invitasjon til kommende arrangementer. Her kommer også informasjon om eventuelle endringer i medlemskapet ditt, og andre nyheter i inkubatoren.

Facebookgrupper
SoMembers – Hovedkanalen for kommunikasjon mellom medlemmer i inkubatoren. . Bruk gruppen til å spørre andre medlemmer om hjelp, til å dele kunnskap, til å skryte av det du har fått til, berømme andre, informere om praktiske ting eller noe helt annet. Her streames også medlemsarrangementer i regi av SoCentral.

Sentralens beboere – Informasjonsflyt mellom alle beboere på Sentralen. Her postes bl.a. viktig info fra Sentralens husadministrasjon, og informasjon om det som skjer på huset.

Sentralen marked – Invitere de andre på huset til arrangementet ditt, eller promotere et tilbud? Her er gruppen for det.

Nettsider
SoNews – nettmagasin om nye løsninger fra våre medlemmer og andre i vårt nettverk . Send epost til sonews@socentral.no om du ønsker å bidra.

Sentralen.no – på Sentralens nettsider finner du arrangementskalender for all publikumsrettet aktivitet som foregår på huset.

Lik gjerne også SoCentral og Sentralen på Facebook for å få med deg alt som skjer.

 

Arrangementer

SoTalk
På onsdager inviterer SoCentral til SoTalk, en åpen kaffeprat om samfunnsinnovasjon. SoTalk er åpent for alle, så inviter gjerne med deg gjester. SoTalk annonseres alltid gjennom vår Facebook-side.

SoTools
Hvilke verktøy trenger du for å videreutvikle virksomheten din? Og hvilke verktøy sitter du selv på som du kan dele med andre? Hver måned deler ett medlem deler sin kompetanse eller verktøy med andre medlemmer, over matpakka i lunsjen. Dato og tema for neste SoTools finner du i den interne Facebook-gruppen SoMembers, eller i SoPost. 

Har du lyst til å snakke på en SoTools? Ta kontakt med marie@socentral.no.

Medlemslunsj
Hver måned inviterer SoCentral til lunsj for alle medlemmer. Du inviteres til denne hver måned via den interne Facebook-gruppen SoMembers. På medlemslunsjene får du møte de som er nye i inkubatoren, og feire suksesser, kulturskapere og koblere i konseptet SoCelebrate. 

SoPils
Siste torsdag i måneden er det torsdagspils! Dato for neste torsdagspils finner du i den interne Facebook-gruppen SoMembers, eller i SoPost.

 

Vi fasiliterer også:

  • faglige møtepunkt
  • erfaringsutveksling
  • kurs
  • diverse workshops og konferanser

Har du en idé til et arrangement? Ta kontakt med fellesskaper Marie på marie@socentral.no!

Arrangementskalender

Sted Når Sammendrag Beskrivelse
SoCentral, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo, Norge september 13, 2018, kl. 09:00 – 11:30 Inkluderingsdag: Måling av samfunnseffekt Jobber du med inkludering eller integrering? Les mer og meld deg på inkluderingsdagene på http://www.socentral.no/inkluderingsdager/
SoCentral, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo, Norge oktober 11, 2018, kl. 09:00 – 11:30 Inkluderingsdag: Mangfold i kulturlivet Jobber du med inkludering eller integrering? Les mer og meld deg på inkluderingsdagene på http://www.socentral.no/inkluderingsdager/
SoCentral, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo, Norge november 15, 2018, kl. 09:00 – 11:30 Inkluderingsdag: Samarbeid og nye koblinger Jobber du med inkludering eller integrering? Les mer og meld deg på inkluderingsdagene på http://www.socentral.no/inkluderingsdager/
Voksenåsen Culture and Conference Hotel, Ullveien 4, 0791 Oslo, Norway desember 6, 2018, kl. 09:00 – 20:00 Inkluderingsdag: Inkludering i Sverige og Norge Jobber du med inkludering eller integrering? Les mer og meld deg på inkluderingsdagene på http://www.socentral.no/inkluderingsdager/
SoCentral, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo, Norge april 11, 2019, kl. 09:00 – 11:30 Inkluderingsdag Jobber du med inkludering eller integrering? Les mer om inkluderingsdagene på http://www.socentral.no/miljo/inkluderingsdager/