Som medlem i SoCentral har du tilgang på 5. og 6. etasje fra kl 06-24 med adgangskort. Gjester skal alltid være i følge med deg, og kan ikke bruke lokalene eller låne adgangskort.

Om lokalene

SoCorner
I hjørnet i 5. etasje finner du stort sett noen av oss fra SoCentral. Hit kan du komme hvis det er noe du lurer på.

Arbeidsplasser
Arbeidsplasser finner du både i 5. og 6. etasje. Alle pulter, med unntak av de faste plassene i 6. etasje, er tilgjengelig for alle.

Prosjektsone
I 5. etasje finner du prosjektsone (med hvite oktagonbord) hvor du kan jobbe sammen med andre. Her er det tavler, tusjer og mulighet for å henge opp ting på veggen.

Kjøkken
Det er kjøkken med kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker både i 5. og 6. etasje. Vi oppfordrer alle til å komme ned til 5. etasje for å spise lunsj. Her er det også flere kjøleskap hvis du ønsker å legge fra deg matpakken. Husk å skrive merke det du legger i kjøleskapet, vi kaster ting som ikke er merket hver fredag.

Møterom
Møterommene 51, 52 og 53 finner du i 5. etasje. Møterom 61 er i 6. etasje. Alle disse møterommene er like store, er utstyrt med skjerm, og har plass til ca. 10 personer.

Se info her om booking av møterom. Møterom kan kun bookes for 3 timer av gangen. For heldagsmøter eller større møter må du leie møterom fra Sentralen. 

Telefonbokser
Telefonbokser finnes både i 5. og 6. etasje. Sett deg her for å ta telefonsamtaler eller Skype-samtaler.

Skjermer
Det er satt opp skjermer på noen av flexiplassene i 6. etasje.

Stillesone
Noen flexiplasser i 6. etasje er merket stillesone.

Fellesområdet i 5. etasje
Ved inngangen i 5. etasje kan du sette deg i sofaen og ta en kaffe, spise lunsj, lese avisen, jobbe ved langbordet og stifte nye bekjentskap. Her avholdes også fellesarrangementer.

Booke fellesområdet i 5. etasje

Medlemmer kan låne fellesområdet i 5. etasje til arrangementer etter kl 16.00 på hverdager, og i helger. Fellesområdet innebærer langbordet, kjøkkenet og sofaområdet.

Du kan booke fellesområdet i MainManager. Området heter SoFelles. Se guide til møteromsbooking her.

Hvis du skal låne fellesområdet gjelder disse reglene:

  • Arrangementet må være i regi av selskapet/organisasjonen som er medlem i SoCentral (ikke deg personlig)
  • Arrangementet må være gratis
  • Andre medlemmer må kunne bruke kjøkkenet og resten av lokalet. Det er ikke mulig å stenge av området.
  • Ta hensyn til andre medlemmer som er i lokalet.
  • Dersom du skal ha eksterne gjester har du selv ansvar for å ta i mot dem i resepsjonen og følge dem ut etter endt arrangement.
  • Du må selv rydde området etter arrangementet. All oppvask og rydding skal være tatt samme kveld, eventuelt neste morgen. Husk at du også kan bruke oppvaskmaskinen i 6. etasje.
  • I motsetning til på resten av Sentralen, kan du bestille catering fra andre enn Sentralen mat til fellesområdet i 5. etasje.

Vi ønsker sosiale initiativ velkommen, og medlemmer kan gjerne samles i sosiale lag og ta seg en pils eller et glass vin i fellesområdet i 5. etasje på kveldstid. Det må imidlertid foregå i rolige former og ikke forstyrre andre som er i lokalene. På grunn av skjenkebevilling er det ikke mulig å ta med seg drikke fra baren i 1. etasje opp til 5. etasje. Det er ikke tillatt å invitere til (primært) eksterne arrangement med alkoholservering i fellesområdet i 5. etasje.

Plantegninger